2013. augusztus 21., szerda

20. Események

Sziasztok!
Gyerekek a tegnapi részben Zayn  megkérte Perrie kezét és ma mit 
látok a netten, hogy igazából is, nagyon örülök nekik, remélem ti is.
Azt szeretném mondani, hogy ez lesz az utolsó előtti rész.
Próbáltam úgy írni, hogy eseménydús legyen remélem sikerült. 
Ez a rész nem lesz túl hosszú, de ígérem, hogy az utolsó jó hosszú lesz, már 
sokat gondolkoztam rajta és jó hosszúra fog sikerülni, ha mindent leírok benne.
A következő rész 7 komi és 15 pipa után jön.
Jó olvasást!





  Kivételesen reggel én ébredtem hamarabb, Harry még édesen szuszogott mellettem, tudtam, hogyha megpróbálok kibújni a karja közül avval felébreszteném... így csak néztem, ahogy alszik és közben gondolkoztam.
  Eszembe jutott a tegnap esti randink, ami csodálatos volt, nem is tudom, hogy mivel érdemeltem ki ezt magamnak... A buli viszont felejthetetlen volt, nem csak azért mert jól éreztem magam, hanem Louis és El ajándéka miatt. El sem hiszem, hogy egy hétig Hawaiin leszünk kettesben, ahol senki sem zavar majd minket.... Ám ezzel még nincs vége a tegnapi napnak, mert az éjszakám, hát az mesébe illő volt. Mindig is féltem ettől a naptól, de nem gondoltam volna, hogy a félelem örömmé fog alakulni. Tudtam, hogy Harry vigyázz rám és nem fog bántani... Boldog vagyok, ahogy csak visszagondolok a tegnapi napomra. Ha valaki megkérdezné, hogy melyik volt életem legjobb napja, tuti, hogy a tegnapit mondanám....
  Emlékszem, hogy milyen volt mikor először találkoztam a srácokkal, hogy mennyire féltem tőlük... hiszen ki nem félt volna, 4 ismeretlen srác, akik hírtelen veled fognak lakni. Harry, aki első látásra egy perverz állatnak tűnt, ami nem sokat változott mivel még mindig annak tartom, csak már más... Szerencsétlennek éreztem magam, mert már az első itt töltött napomon egy ismeretlen fiúval kellett aludnom, de kiderült, hogy nem is olyan amilyennek először gondoltam, figyelmes és törődő... aztán jött a másnap amikor Lou azt találta ki, hogy el kell játsszuk egy napig, hogy járunk, amibe én nehezen de belementem, ha nem tettem volna meg most nem itt tartanánk. Majd jöttek az újságcikkek, veszekedések... de végül egy interjúval mindent tisztáztunk... ám egy hülye vihar miatt randiznom kellett Harryvel, ahol megcsókolt és itt kezdődött minden, egy napot mindketten úgy töltöttünk, hogy az egyikünk itt másikunk ott sírt... de kibékültünk, majd jött a turné ahol jól összevesztünk Taylor miatt, de ezen is túltettük magunkat.... most pedig itt fekszem mellette és Őt bámulom.
  Egy puszit leheltem az arcára, mire ő mocorogni kezdett, szorosabban vont magához, majd kinyitotta szemeit és az enyémbe nézett, én csak mosolyogtam, szerintem képtelen leszek abbahagyni egy ideig. Lehajolt és megcsókolt, csókja édes volt és valahogy már másnak tűnt, a tegnapi óta.. sokkal jobbnak. Egy ideig mosolyogtunk egymásra, majd megszólalt.
  - Hogy vagy?-kérdezte reggeli rekedtes hangján, én persze egyből tudtam, hogy ezt mire érti.
  - Csodásan.-mosolyogtam rá.- Ne aggódj már annyit.-nyomtam egy puszit az orrára.
  - Szeretlek.-suttogta két csók között, amibe én sikeresen belemosolyogtam.
  - Én is, de most megyek és lezuhanyozok utána pedig enni is szeretnék, mivel mindjárt éhenhalok.-nevettem, és csak akkor tűnt fel, hogy nincs rajtam semmi és ha rajtam nincs akkor Harryn sem, hogy örülök ilyenkor, hogy két takaró van. Az enyémet magam körré tekertem, majd alsóneműért mentem, éreztem magamon hogy Harry átlát a takarón, habár ez lehetetlen, de akkor is. Beléptem a fürdőbe és magamra kaptam, majd visszamentem és letettem a takarót, majd Harryre néztem.- Te nem jössz?-kérdeztem félénken, mire neki hatalmas vigyor jelent meg az arcán és kiszállni készült az ágyból.-Állj, előbb azt felveszed magadra.-mutattam a boxerjére.
  - Minek?-kérdezte nevetve,.
  - Ha velem akarsz fürdeni akkor felveszed.-jelentettem ki mire ő morgott egyet majd magára kapta.
  Bementünk, de inkább a kád mellett döntöttünk, bemásztunk a hatalmas habok közzé, majd én Harry ölébe kerültem, aki csókolgatni kezdett... én pedig a nyakát puszilgattam mivel tudom, hogy az a gyenge pontja... egy ideig még folytattuk, majd először ő fürdetett meg engem, majd fordítva. Jól szórakoztunk, de lassan hűlni kezdett a víz így kiszálltunk. Harry kiment én pedig jól megtöröltem magam majd felvettem egy tiszta alsóneműt.
  Magamra kaptam egy fekete csőnacit egy rózsaszín toppal, rá pedig egy kardigánt mivel nem volt valami nagy meleg kint, meg persze egy krém bakancsot. Egy kis alapsmink és már kész is voltam. Mikor kiléptem Harry jó alaposan végigmért majd megfogta a kezemet és lementünk az étkezdébe, ahol a többiek már jóízűen ettek. Hogy létezik, hogy már fent is vannak? Na mindegy, inkább együnk.
  - Sziasztok!-köszöntünk, majd helyet foglalunk El és Louis mellett.
  - Jó reggelt!-köszöntöttek. - Milyen volt a tegnapi napotok.
  - Csodás.-vágtuk rá egyszerre, mire mindenki vigyorogni kezdett, nem értettem, hogy miért, de oké...
  - Megmondanátok, hogy miért is vigyorogtok így?-néztem rájuk.
  - Csak jó kedvünk van.- erre én vágtam egy olyan fejet "aha és ezt higgyem is el".
  Gyorsan megreggeliztünk, majd indultunk is Pezzel ruhát választani neki. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, de hogy ennyire, na arra egyikünk sem gondolt. Szinte az összes boltot bejártuk Párizsban, de egyik sem volt az igazi... mind jól állt neki amit felpróbált, de egyik sem nyerte el annyira a tetszését, hogy meg is vegye. Órák óta sétálunk, nekem és szerintem a többieknek is már leszakad a lába, de megígértük Pezznek, hogy segítünk neki, úgyhogy nem szóltunk semmit. Majd megláttunk egy helyet ahol még nem voltunk. Lehetséges, hogy ez lesz az az üzlet, ahol megtalálja az igazit? Remélem... Sok ruhát felpróbált, de nem tetszett neki egyik sem, majd megakadt egyen a szeme.
  A ruha hófehér volt és eléggé furcsa, gondolom pont ezért tetszett Pezznek. A szoknya a térde közepéig ért, hátul pedig a földön húzta maga után. A felső része pántnélküli és testhez simuló volt. Amikor felvette és megjelent vele előttünk, nekem elállt a lélegzetem. Gyönyörű volt benne, ez állt neki a legjobban az összes közül és ahogy látom ez neki is nagyon tetszett.
  - Ez gyönyörű.-nyögtük ki egyszerre a többiekkel.
  - Igen, szerintem is az.-mosolygott Pezz.
  - Szóval tetszik?-kérdeztem.
  - Imádom, valahogy olyan mintha az én ízlésemnek lett volna tervezve.
  - Szerintünk is.
  - Azt hiszem, hogy ezt megveszem.-nézte meg magát ismét a tükörben.
  - Azt hiszed?-kérdeztem nevetve.- Tuti, hogy megveszed, különben kicsinálunk téged, hiszen ez a legszebb és neked is tetszik.-mosolyogtam.
  - Igazatok van, megveszem. 
  - Ez a beszéd.
  A ruhát megvettük, mindenki nagyon boldog volt, Pezz azért mert végre megtalálta a tökéletes ruhát, mi pedig azért mert végre leülhetünk és ehetünk... Mosolyogva szállunk be a taxiba, ami egészen a szállodáig fuvarozott minket. A ruhát Pezz leadta a recepciósnál és megkérte, hogy rajta kívül senki sem láthatja... főképpen nem a fiúk. A ruha tehát biztonságban van. Felmentünk a szobáinkba, a fiúk nem voltak itthon, én átöltöztem és az ágyra dőltem, abban a pillanatban el is aludtam, arra lettem figyelmes, hogy valaki mellém fekszik és magához húz........


  Pár hét múlva.....


  A turnénak vége lett. A fiúk még sok koncertet tartottak, amin persze mi is ott tomboltunk a lányokkal, utána persze bulizni mentünk... Amikor hazaértünk mármint Londonba, bejelentettük a többieknek, hogy most szeretnénk elmenni Hawaira, ők bele is egyeztek. Elbúcsúztunk egymástól, majd indultunk is a reptérre. Még sosem voltam tengeren, már alig bírok magammal és ha belegondolok, hogy ezt a hetet kettesben Töltöm Harryvel és senki sem zavarhat meg minket, akkor csak boldogabb leszek.
  Ezt a csodálatos hetet soha az életben nem felejtem el. Minden időnket együtt töltöttük. Éjjel a tengerparton sétáltunk, olykor a part szélén így a lábunkat mosta a víz... Megnéztük a napfelkeltét/naplementét. Csodálatos volt az egész. Az egyik este mikor kint ültünk a parton Harry énekelni kezdett nekem, én pedig úgy meghatódtam, hogy elsírtam magam, ő szorosan magához húzott és puszikkal halmozott el, amitől persze hamar jobb kedvem lett. A reggelit egy hétig az ágyba kaptam, amit persze mindig jóízűen fogyasztottam, mivel ő készítette és köztudat tény, hogy istenien főz. 
  És még valami habár ez nem a nyaralásról szól, de felvarrattam magamra egy tetoválást, nem tudom, hogy a többiek mit fognak hozzá szólni, de nem is érdekel hiszen az a lényeg, hogy nekem tetszedjen... és nekem nagyon tetszik.
  A csuklómra varrattam egy végtelen jelet amiben a "LOVE" felírat szerepel. Harrynek nagyon tetszett, hiszen tudja, hogy ezt miatta csináltattam, mivel csak őt szeretem senki mást.
  Most hazafelé tartunk, a fejem Harry vállán pihentettem, miközben hallgatom amit dúdolgat, azt hiszem ez valami új szám lehet mivel még sosem hallottam. De nagyon tetszik, kíváncsi leszek a szövegére. A gép lassan leszállt. Harryvel felálltunk majd elvettük a csomagjainkat és taxit fogtunk. Éjjel 4-kor érkeztünk meg, szóval a többiek biztosan alusznak, így csendben tettük le a csomagjainkat. Majd azt terveztük, hogy felkeltjük őket, hiszen egy hete nem beszéltünk és nem is láttuk őket. Csendben nyitottunk be az első szobába, ami Louiséké volt, szerencsére El is itt volt, rájuk ugrottunk.
  - Mi a...?-kezdte Louis és El egyszerre, de amikor megláttak Lou magához húzott és szorosan megölelt, ugyanez történt Harryvel is csak ő Eltől kapta.
  - Hiányoztatok.-öleltem szorosan Lout.
  - Ti is nekünk, meg akartunk várni titeket, de túl fáradtak voltunk.-magyarázkodott El.
  - Semmi baj.-öleltem őt is szorosan magamhoz.- De most mi megyünk és meglepjük a többieket is.-mosolyogtam gonoszul. Kisétáltunk a szobából, majd Zaynhez és Pezzhez mentünk be. Ők is édesen aludtak, nem volt szívem felébreszteni őket, de muszáj mert megakarom ölelni mindkettőjüket. Így rájuk ugrottunk, mire mindketten kinyitották szemeiket.
  - Zoey, Harry.-kiállották. Pezz ölelésétől majdnem megfulladtam, de én is szorosan öleltem őt úgyhogy ez kölcsönös volt.
  - Mikor jöttetek?-kérdezte Pezz.
  - Pár perce-mosolygott Harry majd ő is megölelte Pezzt, én pedig Zaynt.
  A többikkel is így tettünk, mindenki nagyon örült nekünk, ahogy  mi is nekik. Mondtuk nekik, hogy nyugodtan feküdjenek vissza, de kétlem, hogy ezek után visszaaludnának. Harryvel lementünk a nappaliba, majd az ölébe ültetett és bekapcsolta a Tv-t, valami horror ment, igaz én nem vagyok odáig értük, de ha Harry itt van nekem akkor végignézem. Egy ideig néztük, majd lépteket hallottunk, a többiek jöttek lefelé a lépcsőn kómásan. A fiúk leültek, majd a lányokat az ölükbe vették... olyan jó őket újra látni, már nagyon hiányoztak... igaz csak 2 hónapja ismerem őket, de olyan mintha már évek óta jóba lennénk. Persze egyből minden szem ránk szegeződött, Louis és El vigyorogtak, hát igen... ők ilyenek... majd a képeket kérték, én pedig felszaladtam értük, majd visszacsücsültem Harry ölébe és körbeadtam őket.

Tudom, hogy ettől tudtam volna sokkal jobbat is írni, de most csak ennyi telt tőlem remélem megértitek.

7 megjegyzés: