2013. augusztus 20., kedd

19.Szülinapi ajándék

Sziasztok!
Meghoztam nektek a következő részt, ami eléggé felnőttes lesz, de 
nem durván ne aggódjatok, szóval lehet olvasni
nem szeretek úgy írni, hogy ne tudja mindenki olvasni.
Csak ennyit akartam mondani bevezetőként.
A következő rész 5 komi és 15 pipa után jön
Jó olvasást!






  Tegnap óta, olyan boldog vagyok, el sem hiszem, hogy az én bátyóm megházasodik. Mindig azt hittem, hogy olyan barátnője lesz akit én ki nem állhatok, mivel a régiek mind olyanok voltak, de nagyot tévedtem, mivel Perrie egy teljesen más lány, mint a eddigiek. A stílusa furcsa, de hozzá pont ez passzol, mivel nem egy átlagos csaj, hanem ő is egy híresség, de nem beképzelt, ami nem sokukról mondható el, ám róla igen. Emlékszem, mikor először találkoztam vele, azt gondoltam róla, hogy egyáltalán nem illik Zaynhez és hogy beképzelt, mint a többi liba. De amikor megismertem megváltozott róla a véleményem, úgy tekintek rá mintha a nővérem lenne. Kedves, megértő, segítőkész bármiben számíthatok rá és van még egy jó tulajdonsága, amit imádok benne, ha valami olyat teszek amit nem kellene nem köp be Zaynek és senkinek sem. Örülök, hogy egy ilyen csaj lesz az új családtagunk. tegnap még azt is bejelentették, hogy októberben vagyis két hónap múlva lesz az eskűvőjük, amit már mindenki nagyon vár.....
  Ez az augusztusi nap más mint a többi, mivel ma van a születésnapom, ma leszek 19 éves. Milyen öreg vagyok már. Tudom, hogy a fiúk készülnek valamivel, de hiába kérdezősködtem nem válaszoltak rá. Ám arra rájöttem, hogy a mai napon két meglepetésem is lesz.... 
  Reggel Harry édes puszijaira ébredeztem, ám a szemem nem nyitottam ki, inkább élveztem a kényeztetést. De szerintem lebuktam mert hírtelen abbahagyta, én szép lassan kinyitottam a szemem és az Ő smaragzöld szemeivel találtam magam szembe, meg persze a hatalmas vigyorával, amitől nekem is mosolyognom kellett.
  - Jó reggelt, szépségem!-csókolt meg.- Boldog születésnapot.-suttogta a fülembe.
  - Köszönöm.-mosolyogtam rá és nyomtam egy puszit a szájára.- Minden reggel így szeretnék ébredni.
  - Ez megoldható...-ekkor kicsapódott az ajtó és 8 személy rohant be rajta, egyenesen rámvetették magukat, én persze legalul voltam és már alig éltem. 
  - BOLDOG SZÜLINAPOT!-kiabálták.
  - Oké srácok, ha leszálltok rólam akkor mindenki kap tőlem egy ölelés és puszit is. Megegyeztünk?-szép lassan kezdtem érezni a porcikáimat, mivel leszálltak. Mindenki nagyon boldog volt és sorba álltak az ölelésekért, hú azt hittem ezt sosem fogom megélni.
  Nem törődtem azzal, hogy csak egy póló van rajtam, ami nem is az enyém hanem Harryé, kiszálltam az ágyból és megöleltem az első személyt, aki nem volt más mit Louis. A nyakába ugrottam, a többiek nevetni kezdtek, majd egy hatalmas puszit nyomtam az arcára. Ezeket sorra megcsináltam Elel, Pezzel, Zaynnel és persze a többiekkel is.
  A többiek szép lassan kivonultak a szobánkból, mivel nekik is készülniük kell ugyanis 1 óra múlva indulunk Párizsba. Igen a szülinapomat ott fogom tölteni, aminek nagyon örülök, hiszen még sosem jártam ott, de hála a fiúknak oda is eljuthatok. Szóltam Harrynek, hogy megyek és lezuhanyozok ő pedig megpuszilt és utamra engedett. Beléptem a fürdőszobába és ledobtam magamról a cuccaim, gyors zuhanyt vettem, majd tiszta alsóneműbe bújtam. Magamra kaptam egy fekete nacit és egy szürke bő pólót, kényelmesen öltöztem. Nem érdekelt, hogy a szülinapom van, de szeretnék kényelmesen utazni. Megszárítottam a hajam és feltettem egy kis alapsminket és már kész is voltam. Harry is felöltözött mire kimentem. Kézen fogott és kisétáltunk a szobánkból, a halban találkoztunk a többiekkel, Paul is felköszöntött, majd beszálltunk a limóba és elindultunk a reptérre. Az úton én szinte végig Harry ölében csücsültem, ő pedig puha csókokkal hintette be a nyakamat, amiken és kuncogtam. Éreztem a többiek pillantásait magunkon, de nem zavart, nem tudom, hogy miért, de már nem igazán zavart. Alig pár óra alatt már Párizsban is voltunk, ismét egy kocsi jött értünk, ami a szállodához vitt minket. A fiúk felhozták a bőröndjeiket, aztán pedig közölték velünk, hogy nekik interjúra kell menniük, Harry szorosan magához ölelt és a fülembe suttogta rekedtes hangján.
  - Sajnálom, hogy magadra hagyunk téged, de az interjú után van egy meglepetésem, legyél csini.-mire én válaszul mosolyogva megcsókoltam és ők el is tűntek.
  A lányoktól kértem segítséget abban, hogy mit is vegyek fel estére. Azt mondtam nekik, hogy amíg én gyorsan lezuhanyozom, addig ők válaszannak nekem egy ruhát, de ne legyen túl kihívó... legyen laza, de szép. Aha én aztán mondhatok nekik bármit, úgysem hallgatnak rám, mikor kijöttem azt vágták a fejemhez, hogy ha tetszik nekem ha nem, de ezt a ruhát fogom felvenni és ők csinálják meg a hajam és a sminkem is. Hát mivel nem volt beleszólásom, beleegyeztem. 
Leültettek egy székbe, majd a hajamat kezdték csinálni. Egy kisebb veszekedés után úgy döntöttek, hogy hullámos lesz. Alig telt el fél óra a hajam már kész is volt. Most a sminkem jön. Ezen sokat veszekedtek, mivel volt aki azt akarta, hogy erős legyen és volt olyan aki azt akarta, hogy gyenge. Hát mivel utálom, ha valaki veszekszik mellettem vagy per pillanat rajtam, úgy döntöttem, hogy a sminket közepes lesz. Ennek mindenki nagyon örült. A szemeimet El csinálta meg, egy kis aranyszemfestéket hintett a bőrömre, majd egy fekete tussal kihúzta. A szempillaspirálozásta azt rám bízták, mivel nem akarják kiszurni a szemem, aminek meg kell, hogy mondjam örülök. A rúzsomat Pezz választotta ki, halványrózsaszín volt, ami tőle eléggé furcsa volt hiszen rajta szinte mindig tűzpiros van. Majd végül a ruhámra tértünk. Egy fekete itt ott kivágott ruhát választottak, ami kihívó volt, de nem volt velük kedvem veszekedni. A szoknyája hátul egy kicsit hosszabb volt, igazából nekem nagyon tetszett a ruha, csoda, hogy még sosem láttam, gondolom ez Harry választotta. A cipőmben semmi kifogást sem találtam, tetszett fekete magassarkú. Másfél óra alatt lettem kész, a fiúk pedig fél órán belül érkeznek meg. Közben a lányok készítettek rólam egy képet és fel is tették Twitter-re.
  Amíg a fiúkat vártunk, nagyon sokat beszélgettünk. Pezz megkérdezte, hogy nincs-e kedvünk holnap segíteni neki ruhát választani, mibe mi persze gyorsan bele is mentünk, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a holnapi napom. De a mai mégjobban, mivel fogalmam sincs, hogy hová megyünk, vagy hogy mit terveznek nekem... de ezt hamarosan úgyis megtudom-gondoltam magamban. A lányok kimentek, mivel megérkeztek a fiúk én egy kicsit idegesen ültem az ágyon, nem is tudom, hogy miért izgulok ennyire, hiszen nem ez lesz az első randim... Harry lépett be a szobába, már ő is át volt öltözve, fekete cső nadrág egyszerű fehér pólóban és szürke zakóval... rajta bármi is van mindig csodásan fest. Hosszan végigmért, majd vigyorogva figyelte a bénázásomat, próbáltam kerülni a tekintetét, de képtelen voltam, gondolom ezt ő is észrevette, odajött mellém és szorosan magához ölelt.
  - Ne izgulj már ennyire, minden rendben lesz és csodaszép vagy.-suttogta fülembe, amitől engem kirázott a hideg, de egyben meg is nyugtatott.- Mehetünk?
  - Igen.-mosolyogtam rá, majd egy puszit leheltem az ajkaira
  Kézenfogva hagytuk el a szobát és indultunk a lift felé, ahonnan pont a fiúk léptek ki, kaptam egy pár megjegyzést, de tudtam, hogy csak hülyéskednek így nem vettem őket figyelembe. Beszálltunk egy sötétített üvegű kocsiba és elindultunk, én kezdtem egyre kíváncsibb lenni, hogy hová is megyünk, de tudtam, hogy úgysem mondaná el, de azért próbálkozni szabad. Nem?
  - Harry, hová viszel?-kérdeztem.
  - Meglepetés.-mosolygott.
  - Ne csináld már, mond el.-könyörögtem neki.
  - Majd meglátod.
  - Hát jó te akartad.-nevettem.-Ott vagyunk már?
  - Nem.
  - És most?
  - Nem.
  - Na és most?
  - Nem, de fejezd be különben sosem tudod meg, hogy hová akartalak vinni.
  - Jó.-durciztam. Egy ideig még kocsikáztunk, majd megállt.
  - Megérkeztünk.-szállt ki a kocsiból, majd engem is kisegített.
  Mivel eddig durciztam nem is figyeltem az utat, de amikor fölnéztem az Eiffel Toronnyal találtam magam szembe. Istenem olyan gyönyörű, még sosem láttam ennél szebbet. Az egész ki volt világítva, a teje csak egy kis pontnak látszott, annyira boldog vagyok, hogy idehozott... rögvest megöleltem.
  - Tetszik?-kérdezte mosolyogva.
  - Imádom.-csókoltam meg. Majd a kezem után nyúl és vezetni kezdett, felmentünk ameddig csak lehetett és elég furcsa volt, hogy senki sem volt ott, majd rájöttem, hogy miért is volt ez így. Ezt Harry csinálta nekem, kiürítette az egész tornyot, csak miattam. Az egyik sarkában egy asztal volt két személyre megterítve, gyönyörű volt, ilyen szép ajándékot még életemben nem kaptam. Az asztalhoz kísért, majd leültünk, észrevettem, hogy van behűtött bor az asztalon és csoki is eperrel, ami elmosolyogtam, hiszen ez valahogy olyan mint az első randinkon, csak sokkal szebb.- Szeretlek! mondtam alig hallhatóan.
  - Én is szeretlek Zoey.-hajolt az asztal fölött hozzám és megcsókolt. - Hasonlít az első randinkhoz ugye?
  - Igen az eper és a csoki, de a többi sokkal szebb, de az is nagyon szép volt félre ne értsd.- ő csak nevetett. Hamarosan egy pincér is érkezett, aki felvette a rendelésünket. Pár percen belül pedig visszatért és elénk tette, mi megköszöntük neki, majd magunkra hagyott. A vacsora csendesen telt, bár volt, hogy csak nevettünk a semmin, de ez így volt jó. Harry a bor után nyúl és kérdezte, hogy kérek-e és én bólintottam. Az egyik poharat nekem adta a másikat pedig magánál tartotta, majd azt találta ki, hogy igyunk magunkra, amikor összecsörrentek a poharaink mind a ketten azt mondtunk, hogy "SZERETLEK", amin persze mosolyogni is kezdtünk. Beszélgettünk egy kicsit, majd nekem megcsörrent a telefonom, anya volt az és boldog szülinapot kívánt, de hamar letette, gondolom rájött, hogy most nem vagyok egyedül. Harry felállt majd engem is felsegített és  leültünk az egyik kanapéra, fogalmam sincs, hogy az hogy került ide, de nem nagyon érdekelt, hogy őszinte legyek. Visszasietett, majd a kezében az eperrel és a csokival tért vissza. Leölt mellém és az ölébe húzott én megpusziltam a nyakát, majd megetettük egymást. Ilyen jól még sosem éreztem magam, életem egyik legszebb napja. - A többiek nem fognak keresni?-kérdeztem miközben szorosan hozzábújtam.
  - De, de most pont hozzájuk megyünk.-jelentette ki.
  - Hová?-érdeklődtem.
  - Itt vannak az egyik közeli klubba.-mosolygott rám. Kiszálltam az öléből, ujjainkat összekulcsoltuk, majd elindultunk, én mégegyszer körbenéztem, majd lementünk, kocsiba szálltunk, de kis idő után meg is álltunk az egyik hely előtt. Kiszállt engem is kisegített és beindultunk.- Srácok, sziasztok.-köszöntünk, mire mindenki felén fordult és mosolyogni kezdtek.
  - Na milyen volt?-álltak körül a lányok és ahogy látom a fiúk is ezt tették Harryvel.
  - Csodaszép, majd mindent elmesélek.
  A buli csodás volt, nem ittunk olyan sokat, de azért már józanok sem voltunk. Sokat táncoltunk és hülyéskedtünk, majd jött az ajándékosztogatás. Először Liam és Dani állt meg előttem, majd a kezembe nyomtak egy zacskót, amit én ki is bontottam. Nem akartam hinni a szememnek, Daninek van egy táskája ami nekem nagyon tetszik és most én is kaptam egy hasonlót, szorosan megöleltem és megköszöntem nekik. Utána Pezz és Zayn állt meg előttem, az övéket is kibontottam, amiben egy fekete fehér csíkos dressz volt, nagyon tetszett, ugyanis Pezzel egyforma az ízlésünk, őket is megöleltem és megköszöntem nekik. Majd Niall és Nia lépett elém, ők egy fényképezőgépet ajándékoztak nekem, és mikor megöleltem őket, azt mondták, hogy sok képet csinálni, fogalmam sincs, hogy ezt mire mondták, de oké. El és Louis lépett oda utójára, és mikor kibontottam az ajándékukat, rögtön megértettem, hogy miért mondták azt az előbb, ugyanis két jegy volt benne Hawaira, amik egy hétre szólnak. Nagyon örülök nekik, mindkettőjüket szorosan megöleltem és 2-2 puszit nyomtam az arcukra. Végül Harry állt meg előttem, nem értettem, hogy mit akar hiszen én már megkaptam az ajándékomat tőle, de egy kis dobozkát nyújtott felém, kinyitottam és egy ezüst lakat medál volt benne aminek szív formája van.
  - Hol a kulcs hozzá?-kérdeztem tőle miközben magamhoz öleltem. Ő elővett valamit a zsebéből a kulcsait, majd elém emelte.
  - Itt.-mosolygott, én pedig megcsókoltam. Bocsánatot kértünk a többiektől, de mivel fáradtak vagyunk mi hamarabb hazamentünk, még nem is tudtam, hogy mi vár rám....
  Beléptünk az ajtón én szóltam Harrynek, hogy megyek és lezuhanyozom, így is tettem hamar végeztem, magamra kaptam egy tiszta alsóneműt, egy rövidnadrágot és egy toppot, majd kiléptem. Harry is gyorsan bement, addig én az ágyra feküdtem és a medálomat fogdostam, olyan boldog vagyok. Minden tökéletes lett, a sok szenvedés után végre boldog vagyok. Harry lépett ki egy száll boxerben, majd mellém feküdt.
  Hírtelen fölém hajolt és megcsókolt, amit én szívesen viszonoztam neki, egyre hevesebb lett a csókunk, levegőhiány miatt váltunk el egymástól, de még mindig felettem volt, a nyakamat kezdte csókolgatni, én pedig a hajába túrtam, ami tetszett neki. Egyik kezével az oldalamat simogatta, a másikkal pedig a combomat. Tudtam, hogy mire készül, mivel tegnap nem fejeztük be amit elkezdtünk, arra gondolt most befejezzük. Egy pillanatra abbahagyta amit csinál, felállt, amit én furcsálltam, de csak a zárban fordította el a kulcsot, hogy most senki se tudjon minket megzavarni. Újra fölém hajolt én pedig mosolyogva megcsókoltam, miután elváltunk egymástól az arcomat kezdte cirógatni, amitől én kuncogni kezdtem.
  - Biztos, hogy akarod?-kérdezte alig hallhatóan.
  - Harry, tegnap is mondtam, hogy igen, most miért változott volna meg a döntésem?-válaszképpen megcsókolt.
  A toppom alját kezdte egyre feljebb húzogatni, majd az egyik kezével felfedezésre indult, a másikkal pedig támaszkodott, közben pedig a nyakamat csókolgatta/szívogatta. Mivel nekem ez lesz az első alkalom, izgulok egy kicsit, arról nem is beszélve, hogy neki ez már ki tudja, hogy a hányadik. Ő sokkal tapasztaltabb nálam, de hát mit vártam volna... Kibújtatott a pólómból, már csak melltartóban és rövidnadrágban feküdtem alatta.
  - Gyönyörű vagy.-suttogta, én pedig egyre jobban kezdtem félni, tudtam, hogy nem fog bánta és ha én leállítom nem fog megharagudni, de az a baj, hogy szeretném. Persze ezt ő is észrevette rajtam.- Félsz?-mire bólintottam egy aprót.-Abbahagyjam?-megráztam a fejem.- Nem kell félned, vigyázni fogok rád.-suttogta a fülembe. Én pedig egy nagyot sóhajtottam, majd belepusziltam a nyakába.
  Egy ideig még a nyakamat csókolgatta, majd haladt lefelé, a nadrágom sem volt már rajtam, én pedig kezdtem egyre kínosabban érezni magam, pedig a strandon is ugyanezt lássák, de akkor is más. A pulzusom már az egekben volt, a pillangóim pedig kitörni készültek a hasamból, kikapcsolta melltartóm és lassan levette rólam.....
  Az éjjel csodásan telt, még sosem éreztem ilyet, igaz azt nem mondom, hogy kellemes volt, de boldog lettem tőle... nem tudom, hogy lehet-e a boldogságomat még tovább tetőzni, de ha igen akkor lehet belehalok. Fáradtan dőlt mellém Harry és az arcomat kezdte fürkészni. Én az arcát kezdtem simogatni, ő pedig a hajamat. Mosolyogtunk, mindketten boldogok voltunk, remélhetőleg mostantól örökké.
  - Nagyon rossz volt?-kérdezte aggódóan, mire én megpusziltam és mosolyogva válaszoltam.
  - Túlélem.
  - Sajnálom, hogy fájdalmat okoztam....
  - Harry, de én boldog vagyok, semmit se sajnálj... minden tökéletes volt.-erre ő is mosolyogni kezdett, majd a hátára fordult és pedig szorosan hozzábújtam, egy puszit nyomott a számra, majd a homlokomra és végül a hajamba. Éreztem, hogy neki is gyorsabban ver a szíve, örülök, hogy ezt én váltottam ki belőle.
  - Szeretlek.-suttogta.
  - Szeretlek!- majd behunytam a szemem és álomba merültem......

8 megjegyzés:

  1. nagyon jó *--* a kövit gyorsan (:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az új rész már készül, de hogy mikor rakom fel azt még nem tudom :D

      Törlés
  2. Szia, nagyon jó lett!!
    Folytasd gyorsan :)
    Puszi Niki :)

    VálaszTörlés
  3. Köviit gyorsan :) jó lett nagyon

    VálaszTörlés
  4. Született író vagy.Imádom a blogaidat,de ez tetszik a legjobban.Siess a kövivel.Puszi: Zsófi ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Zsófi, húú milyen sok komim lett este hozom is kövit :)

      Törlés