2013. augusztus 16., péntek

17.Megbocsájtasz?

  Sziasztok! Meghoztam a következő részt, aminek gondolom nagyon örültök, mivel ebben a részben végre kibékülnek, ám azt ne higgyétek, hogy Taylor kilép az életükből, mert nem fog egyáltalán nem. Csak annyit szeretnék még mondani, hogy nyitottam még egy blogot aminek a címe "They don't know about us". A következő rész 10 komi után jön, a pipákat pedig rátok bízom. Jó olvasást!
Puszi!





Harry Styles

   - Zoey, meg tudsz nekem bocsájtani?
  Ezt nem hiszem el, nem hiszem el, hogy egy koncert közepén kér tőlem bocsánatot, az egész Világ előtt. Igaz még mindig nagyon fáj amit velem tett, de az a baj, hogy hiányzik. Hiányzik az ölelése, amiben mindig biztonságban érzem magam, a puha csókjai, amitől egy teljesen más Világba repülök... A melegsége, amivel minden este megjutalmazott, a boldog reggelek, amikor a puszijaira ébredtem fel és leginkább Ő maga. Meg akarok neki bocsájtani, hiszen szeretem, de attól félek, hogy megint megbánt és azt már nem bírnám ki. De ha jól belegondolok neki is nehéz lehet és el sem tudom képzelni, hogy mennyi bátorság kellett ahhoz, hogy itt bocsánatot kérjen tőlem. Nem tudok neki nemet mondani és nem is akarok. Megtöröltem a szemem, még jól, hogy El vízálló sminket rakott, mert ha nem lenne az akkor már rég lefolyt volna rólam minden. Már értem, hogy miért mondta El, hogy majd meglátom, biztosan tudta, hogy Harry mire készül. Lassan felálltam a székemről és elindultam. Elindultam ahhoz a személyhez, akit mindenkinél jobban szeretek. Bátortalanul, de elindultam. A színpadra vezető lépcső előtt megálltam és Harryre néztem, aki a reakciómat várta, nagy levegőt vettem majd felléptem a színpadra. Megálltam mellette és felé fordultam, ő is így tett.
  - Megbocsájtok...-suttogtam és kitört belőlem a sírás. Harry szemei csillogtak, szorosan magához ölelt, nem is törődött azzal, hogy épp mindenki minket bámul.
  - Nagyon sajnálom.-suttogta a fülembe, mire én még szorosabban öleltem és mélyen beszívtam azt a csodás illatát, amit már pár napja nem volt alkalmam magamba szívni. Megfogta a kezem és levezetett a színpadról, a fiúk kértek 15 perc szünetet.
  Leértünk és a színfalak mögé vezetett. Megállt velem szembe és szorosan magához ölelt, ismét. Olyan jó újból biztonságban érezni magamat, itt nem bánthat senki sem. Harry mellett senki sem bánthat.
  - Mindent sajnálok, nem akartalak megbántani... én...-de nem vártam meg, hogy befejezze.
  - Én is sajnálom, hogy nem hallgattalak meg téged.-sütöttem le a szemeimet.
  - Az nem számít, most viszont szeretném ha meghallgatnál. Nem fogok semmit sem eltitkolni, mindent elmondok neked.-keseredett el.
  - De mi lesz a koncerttel?
  - Az megvár minket.-sóhajtottam egyet.
  - Hallgatlak.-őszintén be kell vallanom, hogy félek attól ami rám vár, nem tudom, hogy miért tette, de most megtudom és félek a válaszától.
  - Tudnod kell, hogy semmit sem önszántamból tettem. Amikor azt mondtam neked, hogy megyek és iszom valamit úgy is tettem, majd a semmiből megjelent Taylor, összevesztünk... én téged kerestelek a tömegben, mert nem akartam, hogy észrevegyél minket... addig ő pedig partidrogot rakott az italomba, amit én megittam. Majd mikor indulni akartam rosszul lettem és beültem egy taxiba valaki beszállt mellém, nem tudtam, hogy ki lehet az, de nem is érdekelt. Az a személy feljött velem egészen a szobáig, én pedig ledőltem az ágyra és innen minden kiesett.... Tudom, hogy haragszol rám és én is magamra, de nem fogok hazudni, igen lefeküdtem Taylorral aznap este, de én nem is tudtam róla. Tudom, hogy ez nem mentség, de nagyon sajnálom... A fiúkkal kiszedtük belőle mindent és bevallotta, hogy tett valamit az italomba, aztán pedig eltűnt és azóta nem is láttuk.-fejezte be, megdöbbentem. Taylor, hogy lehet egy ilyen... nem akarok csúnyán beszélni, így inkább nem mondom ki. Láttam Harryn, hogy a válaszom várja, de nekem még kell pár perc meddig összeszedem magam.
  - Én...én nem tudom mit mondjak erre... nekem ez túl sok, de nem értem, hogy miért tette ezt Taylor?
  - Látta, hogy veled boldog vagyok és nem foglalkozok vele, gondolom ez idegesítette fel és így akart rajtam bosszút állni, hogy téged elvesz tőlem.... de ez nem sikerült neki, de abban biztos vagyok, hogy nem fogja feladni...
  - Hogy tudtál vele járni? Undok egy csaj.-jelentettem ki.
  - Hülye voltam.-nevetett.
  - Az. De te az én hülyém vagy.-közelebb mentem hozzá és kapott tőlem egy szájrapuszit, amiből hála neki csók lett. de csöppet sem bántam, hiszen már annyira de annyira hiányzót ez.-Szeretlek.-suttogtam.
  - Én is szeretlek, mindennél jobban.-motyogta két csók között, amibe én sikeresen is belemosolyogtam.
  A fiúk visszamentek a színpadra és láttam rajtuk, hogy sokkal jobban élvezik az egészet és Hazza is sokkal boldogabb, ami engem is boldoggá tett. Az utolsó számuk következett, de mielőtt elkezdtek volna énekelni Louis felállt és kijött a színpad közepére.
  - Azt szeretnénk kérni, hogy jöjjön fel a színpadra az az öt gyönyörű lány akik a mi barátnőink.-Louis El kezéért nyúl, majd a többiek is odajöttek, mind a színpadon voltunk.
  Harry az ölébe húzott. A többiek is kényelembe helyezték magukat, majd elindult a szám, ami nem volt más mint a More Than This. Imádom ezt a számukat, teli van érzésekkel. Egyszer csak azon kaptuk magunkat a lányokkal, hogy mi is velük énekeljük a számot. Basszus én az egész világ előtt énekeltem. Na mindegy ezen már nem tudunk változtatni.
  A koncertnek vége lett. Ujjongva jöttünk le a színpadról, én egyből Harry nyakába ugrottam, aki körbepörgetett a levegőben. Majd összekulcsolta az ujjainkat és elindultunk a buliba. Ami remélem nem úgy fog végződni mint a multkori, rajta fogom én tartani a szememet az biztos.
  Jó hangulat volt, mindenki táncolt és persze ivott is, de amint én láttam Harry visszafogta magát, ahogy én is. De a többiek na róluk inkább ne is beszéljünk. Harryvel végigtáncoltunk öt számot, majd visszamentünk az asztalhoz, egyszerre értünk oda Liamekkel.
  - Hogy létezik, hogy nem vagytok tök részegek?-röhögött Liam.
  - Szabadságot vettünk ki.-nevetett Harry.-Én csak azért nem iszok mert nem akarom még egyszer megbántani a mellettem ülő csodaszép lányt.
  - Én pedig mert rajta kell tartsam a szemem.
  - Furák vagytok, de egyben aranyosak is.-mosolygott Dani.-Téged pedig még sosem láttalak ilyennek, mi volt ez a koncerten?-nézett Hazzra.
  - Hát, Dani az emberek változnak, én is azt teszem. Amit láttál az pedig egy bocsánatkérés volt.-erre én egy puszit nyomtam az arcára.
  - Örülünk, hogy végre minden a régi közöttetek.-mosolyogtak ránk.
  - Mi is.
  - Maradunk még?-kérdezte Harry.
  - Szerintem menjünk.
  - Akkor már van pár ötletem a folytatáshoz.-nevetett.
  - Az nekem is van.-erre perverz mosoly jelent meg az arcán.
  - Csak nyugi gyerekek. Most pedig húzzatok, mert nem vagyunk kíváncsiak a nyálcserétekre.
  - Megyünk, megyünk már. Sziasztok!
  - Sziasztok.
  Kiléptünk a szórakozóhelyről és egyenesen egy taxiba szálltunk, ami a szálloda előtt tett ki. Lehet, hogy mégsem volt jó ötlet hazajönni, mindenhol riporterek, fotósok, gondolom megtudták, hogy mi volt a koncerten. Szuper, most akkor tuti, hogy nem jutunk be élve. A taxiban ültünk, majd Harry felhívott valakit, pár perc múlva egy hatalmas ember jelent meg előttünk. Gondolom ő lehet a biztonsági őr, kiszálltunk, Harry szorosan magához húzott és nagy nehezen, de sikerült bejutnunk a szállodába.
  Hazz azt mondta, hogy megy és lezuhanyozik, utána pedig majd megyek én is amíg ő csinál nekem vacsorát. Hát oké, én beleegyezek mivel istenien főz. Levettem magamról a ruhát és belebújtam Harry egyik pólójába. Leültem az ágyra és az ölembe vettem a gépet. Felnéztem a Twitter-re. Tejóég! Már minden velünk van tele, ez hihetetlen.



                                             Harry Styles visszahódította Zoey Malikor?                                                                         

"A színpadon"
  Harryt még sosem láttuk ilyennek, mintha nem is önmaga lenne. Életében nem küzdött még egyetlen egy lányért sem, de Zoey úgy látszik megváltoztatta a nőcsábászt. Ám azt még mindig nem tudjuk pontosan, hogy mi is történt Taylorral, de egyszer csak ki fog derülni.
  A mai koncerten Harry egy romantikus gesztussal próbálta visszahódítani a barátnőjét. A színpadon kért tőle bocsánatot, az egész Világ előtt. Percek teletek el, de a lány még mindig nem tett semmit, de végül felment a színpadra és valamit súgott neki, de nem lehet tudni, hogy mit. Szerintünk azt, hogy megbocsájt, mivel ezek után Harry megölelte.
  A koncert hatalmas siker volt. A brit fiúk az utolsó számuknál felhívták barátnőiket is a színpadra és úgy énekelték a " More Than Thist", amibe a lányok is bekapcsolódtak. Mindegyiküknek remek hangjuk van, akár még énekesek is lehetnének...
  Pár perccel ezelőtt Harry és Zoey együtt lépet ki az egyik szórakozóhelyről kézenfogva. Így már biztosak a hírek, újra együtt vannak. Csak abban tudunk reménykedni, hogy Harry tanult a hibáiból és többet nem csalja meg a barátnőjét.

  Végig mosolyogtam miközben olvastam a cikket. Végre valami jót is írnak, nem csak azt, hogy én az egyik sarokban szenvedek Harry pedig a másikban. Mondjuk az is igaz volt, de most már nem, mert nem szenvedünk, imét boldogok vagyunk együtt. Harry jött ki a fürdőből. Én pedig elidőztem egy kicsit rajta, mivel jó pár napja nem láttam, csak boxerben és nagyon tetszett a látvány.
  - Tetszik a pólód.-mosolygott, mire én egy picit elpirultam mert rájöttem, hogy én még mindig őt bámulom.
  - Nekem is, talán vissza sem adom.-nevettem.
  - Valahogy csak visszaszerzem.
  Evvel felálltam, de úgy hagytam a gépet, hogy ő is olvassa el. Egy gyors puszit nyomtam a szájára, majd beviharoztam a fürdőbe. Persze most nem felejtettem kint az alsóneműt, így nyugodtan fürödhetek. Gyorsan végeztem is vele, felvettem Hazza pólóját, a hajam összekötöttem, majd kiléptem. Harry az ágyon ült és mosolygott, épp a cikket olvasta.
  - Tetszik?-kérdeztem tőle, mire ő ugrott egyet én meg jól kinevettem.- Óóó, nem azt akarod mondani, hogy megijesztettelek?-ültem le mellé és bújtam hozzá.
  - Nem. És igen ez már sokkal jobban tetszik, mint az elmúlt pár napiak.
  - Nekem is. lefekszünk?
  - Igenis, hercegnőm.
  - Mi? Már nem kicsi lány vagyok?-kérdeztem mosolyogva.
  - Nem, mert te az én hercegnőm vagy.-húzott maga mellé az ágyba.
  A fejem a mellkasára helyeztem, ő pedig átölelt és a hajamba puszilt. Újra így el sem hiszem, hogy visszakaptam és remélem többet nem fogom elveszíteni, mert azt nem élném túl.
  - Ugye tudod, hogy holnap van a TCA?-kérdezte.
  - Igen.-mosolyogtam.
  - És tudod, a fiúkkal úgy döntöttünk, hogy a lányok is jönnek velünk, vagyis te is jössz. Benne vagy?
  - Nem szeretem az ilyen helyeket, de igen benne vagyok mert te is ott leszel és érted elmegyek.-pusziltam meg.
  Egy ideig még néztük egymást, majd mind a ketten álomba merültünk.
  Reggel arra ébredtem végre újból, hogy valaki puszilgat, olyan jó érzés volt. A szemem csukva volt de mosolyogni kezdtem és ettől egyből rájött, hogy fent vagyok így megcsókolt. Puha ajaki az enyémhez értek, ki ne szeretne minden egyes nap ilyen reggeleket? Szerintem mindenki ilyet akarna, csak nem mindenkinek jön össze, de valamikor majd nekik is sikerülni fog.
  A nap gyorsan eltelt. Ettünk, majd lementünk a medencéhez és hülyéskedtünk.  A fiúk nyakába ültünk és úgy próbáltunk egymást leverni. De mivel Harry erősen fogott én nem estem le. Elel maradtunk, én vagy ő na ki lesz a győztes? Hát persze, hogy én győztem.
  A TCA-ig már csak 3 óra van és nekem készülnöm kell, még azt sem tudom, hogy mibe menjek, de nem fogok kiöltözni az biztos. Lezuhanyoztam, most hajat is mostam. Megszárítottam és fehérneműben álltam a szekrény előtt és próbáltam dönteni, hogy mit is vegyek fel.
  Egy halványrózsaszín pántnélküli miniruhát választottam. Nem túl kihívó, de mégis gyönyörű, vagyis nekem nagyon tetszik. Hozzá egy fekete magassarkút és pár kiegészítőt. A hajam begöndörítettem, a sminket hagytam utójára. A szemem egy kicsit kiemeltem, barna szemfesték,szemceruza és szempillaspirál, majd a számra egy kis szájfény. Mire kész lettem már alig maradt 15 perc az indulásig. Harry lépett be az ajtón én jó alaposan végigmért.
  - Hűha. nagyon csinos itt valaki.-ölelt meg.
  - Köszönöm. De te sem panaszkodhatsz.
  - Látom már nem vagy az a kis visszahúzódó kislány, és ez tetszik.-vigyorgott.
  - Nem már nem vagyok, de különben sosem voltam az.
  Közelebb jött és megcsókolt... pár percig faltuk egymást, majd kopogtak.
   - Gyerekek...úúú bocsi megzavartam valamit?
  - Igen.-vágta rá Harry.
  - Nem Louis nem zavartál meg semmit.-mosolyogtam rá.
  - Oké, furák vagytok, de indulunk úgyhogy nyomás.
  Kiléptünk a szállodából, sok fotós riporter vett körül minket. Nagy nehezen eljutottunk a limóig. Nem késtünk, fogalmam sincs, hogy hogy is sikerült de nem késtünk el. Mikor kiszálltunk, millió emberrel találtam magam szembe, sosem szerettem a középpontban lenni, de mégis úgy éreztem, hogy mindenki engem figyel. Harry észrevette, hogy izgulok így megszorította a kezemet. Egy picit megnyugodtam. A fiúk csináltak pár fotót, utána pedig velünk is. Én ellenkeztem, de Harryt nem lehetett róla lebeszélni, hát oké akkor holnap is a címlapon leszünk. Bementünk a harmadik sorban volt a helyünk Harry, én, Lou, El, Zayn, Pezz, Niall, Nia, Liam és végül Dani. Csak mi lányok ültünk le, mivel a fiúk kezdenek. Már nagyon várom, hiszen ez az új számuk és itt énekelik először élőbe. El is indult a zene, majd a fiúk bukkantak elő.
  Mindenki végig énekelte a számot, ahogy mi is. Nagy volt a buli. A fiúk a nagy taps után lejöttek a színpadról majd leültek mellénk. Itt kezdetét vette az unalom, nem nagyon figyeltük az előadást, inkább magunkkal voltunk elfoglalva, de hát most békültünk ki ennyi jár nekünk. Nem? Hát de. Majd ismét a színpadra mentek mivel át kellett vegyék a díjukat. Négy díjat is kaptak:
  • Legjobb együttes
  • Kedvenc dal-együttes: Live While We're Young
  • Kedvenc dal-szerelmes: Littel Things
  • Kedvenc nyári turné: Take me home tour
  Ezek után még sok mindenki kapott díjat, ám eljött az a pillanat, amit sosem gondoltam volna, nem elég, hogy a banda kapott 4 díjat, de még Harry is kapott kettőt, az egyik a Legszexibb férfi, a másik pedig Legszebb férfi mosoly. Büszke vagyok rá, de azért féltékeny is, hiszen ez azt jelenti, hogy rajtam kivűl még sok más lány is odavan érte... na de ezzel nem fogok törődni ugyanis ő azt mondta, hogy neki csak én kellek és én el is hiszem.
  A TCA úgy négy órás volt, de még nem mehettünk haza, mert a fiúk autogramot és fényképeket osztogatnak. Addig mi dumáltunk a lányokkal. Megismerkedtem Selenával, aki nagyon kedves vagyis első benyomásom az volt róla, meg Lucyvel aki műsorvezető volt. Vele elég jóbba lettünk, ki tudja lehet még barátok is lehetünk, de ez majd kiderűl. Aztán pedig egy olyan arc termett előttem, amitől irtó dühös lettem, soha többé nem akartam látni errefel most itt van és egyenesen felénk tart. Csodás. Ez holnap vagy még ma éjjel tuti, hogy mindenhol fent lesz...........

12 megjegyzés:

  1. Függő lettem.Nagyon jó lett.Siess a kövivel. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire tetszik Zsófi, Holnap hozom

      Törlés
  2. yehhhhh kibékültek :)) olyan cuki volt Harrytöl hogy a koncert kellös közepén kért bocsánatot :))) Na de kiváncsii leszk a folytatásra hogy vajon a draga Tay mit fog csinalani ....ugyhogy kerlek siessss a kovivel :)))
    Henixx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen próbáltam valami olyat kitalálni amit még nem olvastam más blogon :D Holnap hozom és sok lesz még Tayel, hihetetlen ötlet pattant ki az agyamból

      Törlés
  3. Kövit!!most!!IMÁDOM*.*
    xoxoMónika

    VálaszTörlés
  4. Köviit <3 ha jó lesz a tabom feliratkozom okés?

    VálaszTörlés