2013. augusztus 13., kedd

14. Igazuk volt, mindenben igazuk volt...

  Sziasztok! Köszönöm a két új feliratkozót és a komikat. Nagy örömöt szereztek nekem vele, remélem ezt tudjátok! Remélem tetszeni fog az új rész, mivel ez egy kicsit más lesz mint a többi. A következő rész 7 komi és 5 pipa után jön. Jó olvasást!
                                                                     Puszi!




                                         "Harry szemszöge"



Taylor Swift

  Nem akartam hinni a szememnek, mi a jó büdös fenét keres itt ez a liba? Ő az én ex hárpia barátnőm, akit legalább egy fél éve nem láttam és nem is terveztem, hogy valaha ismét találkozok vele. De most itt áll előttem és hozzám dumál avval a hülye nyávogós hangjával. Csak nehogy megint azzal jöjjön, hogy hiányzom neki mert akkor tuti, hogy megölöm vagy őt vagy magamat.
  - Mit akarsz már megint?-kérdeztem tőle mérgesen.
  - Látni akartalak, hiányoztál Harry.-jött közelebb és meg akart ölelni, de én eltoltam magamtól.
  - Taylor! Hagyjál végre békén. Mit nem értesz azon, hogy nem szeretlek és hogy sosem szerettelek, csak színészet volt... tudod a média miatt.-üvöltöttem.
  - Nem hiszek neked, hiszen nézz rám. Szép vagyok csinos, jó hangom van, minden pasi álma vagyok, miért ne lennék a tiéd is?-kérdezte mosolyogva. Istenem úgy pofon vágnám, de avval csak magamnak ártanák... és különben sem verek nőket, de őt most szívesen megütném.
  - Tay, én sosem SZERETTELEK! Fogd fel.-jelentettem ki amilyen érthetően csak tudtam, hogy az ő apró agya is felfogja, amit épp mondok neki. - Igen szép vagy és csinos is, de nekem nem kellesz, más valakit szeretek.
  - De én szeretlek téged! Azt a kis libát? Zoeyt vagy, hogy is hívják....
  Na kész nekem betelt a pohár, oké, hogy engem bánt azt magasról leszarom, de hogy Zoeyról egy rossz szót is szóljon, na azt már nem tűröm.
  - Na tűnj innen amíg szépen mondom.
  - Különben mi lesz?
  Jaj. Aki még nem ismeri Taylort vagy esetleg, nem tudja, hogy miért is szakítottunk, annak most elmesélem. Kívülről szép, aranyos lánynak mutatja magát és én is annak láttam kábé egy hónapig, míg meg nem mutatta az igazi énjét. Akaratos, makacs és nagyon hisztis. Mindig az kell legyen amit ő akart, különben cirkuszolt. Mindig a nyakunkon ült, ha megbeszélésünk volt a fiúkkal akkor velünk jött...Mindenhová. Szinte már teljesen odaköltözött, a szekrényem tele volt a ruháival és ez nem elég, már azt tervezte, hogy mikor lesz az esküvőnk. Esküvő? Még csak 19 vagyok, minek nekem még az és hozzá tuti, hogy nem mennék... Itt már nem bírtam magamban tartani, kimondtam neki mindent, mindent ami idegesít benne és szakítottam. A fiúk is mondták, hogy dobjam már ki mert nem bírják...ez első perctől fogva igazuk volt, de én hülye voltam és nem hallgattam rájuk. Miután szakítottunk Tay azt híresztelte és ezzel is voltak tele az újságok, hogy megcsaltam... tudtam, hogy ezzel akar bosszút állni és valljuk be sikerült is neki. A riporterek kikészítették az életemet, nem hagytak nyugtom, azóta ha egy lánnyal vagyok másnap az újságban tuti, hogy ez lesz a címlapon " Harry Styles újabb barátnője, vajon őt is megfogja csalni?". Ekkor jött Zoey, és vele is ugyanez lett, de ő hitt bennem és ha most meglátna ezzel a hárpiával elveszteném a bizalmát. Keresni kezdtem. Meg is találtam háttal állt nekem és Louisszal táncolt. Visszafordultam Taylorhoz.
  - Nem akarod megtudni, szerintem. -majd lehúztam a kólámat.
  - Te most fenyegetsz engem?
  - Tűnj el, végre!-kiáltottam, majd felálltam, de visszaestem.
  Mi a fene? Olyan hülyén érzem magam. Ugye nem rakott ez a boszorkány semmit sem a kólámba. Szédülni kezdtem, már biztos voltam, hogy rakott bele valamit. Erőt vettem magamon és felálltam, az ajtó felé vettem az irányt , majd beültem a legközelebbi taxiba...valaki beült mellém, de már nem tudtam megmondani, hogy ki az... csak abban tudtam reménykedni, hogy nem Taylor.
  A taxis megállt a szálloda előtt a mellettem ülő személy fizetett neki, majd kiszállt és nekem is segített. Nagy nehezen, de elértünk a szobáig. Benyitottam és egyenesen az ágyra estem........


                                        "Taylor szemszöge"



  Harry teljesen kába lett, szóval sikerülni fog a tervem. Amint a szobába értünk ő ki is dőlt. Én levettem a cipőmet, majd odaosontam mellé, hogy megbizonyosodjak róla, hogy tényleg mélyen alszik. Igen aludt. Holnap reggelig tuti, hogy fel sem ébred... és akkor sem fog semmire sem emlékezni. Levettem magamról a ruhámat, majd a Harryét is, ráfeküdtem és csókolgatni kezdtem, kába volt, de visszacsókolt......


                                        "Zoey szemszöge"



  Életem legjobb bulija volt a mai. Sosem szórakoztam ilyen jól. Mindenkivel táncoltam, de persze csak azokkal akiket ismerek, így csak a fiúkkal, meg a lányokkal. Elég sokat ittunk. Én be kell valljam, hogy sosem bírtam a piát, mindig felpörgök tőle és teljesen megváltozok, bármire rá lehet szedni ilyenkor, remélem nem csinálok semmi hülyeséget, amivel Harryt megbántom.
  - Min gondolkozol ennyire kicsi lány?-kérdezte Lou.
  - Hát csak azon, hogy ez életem legjobb bulija és holnap már nem foguk rá emlékezni.-nevettem.
  - Majd, mi elmondjuk neked, hogy mi volt és hogy miket csináltál.
  Folytattuk a táncolást, közben El is csatlakozott. Még egy kicsit maradtam velük, de utána jobbnak láttam, hogyha magukra hagyom a szerelmeseket. Így visszamentem a többiekhez. Mindenki az asztalnál volt, kivéve Harryt. Ja tényleg azt mondta, hogy elmegy inni valamit. Leültem Liam mellé, és a vállára hajtottam a fejem.
  - Sokat ittál, jól vagy?-kérdezte. Hát igen ő és Dani szinte semmit sem ittak, szerencsések... habár Liam nem az, de pia téren igen, na mindegy.
  - Az nem kifejezés, hogy sokat.-nevettem.- És nem vagyok jól, kezdek rosszul lenni és mindjárt bealszok.
  - Hazavigyünk?
  - Még maradjunk egy kicsit, nézzétek milyen jól szórakoznak.-mutattam Elre és Loura.
  - Tényleg, Harry hol van?-kérdezte Dani.
  - Azt mondta pár perce, hogy elmegy inni valamit.-ásítottam egyet.
  - Aha...
  Hát én továbbra is Liam vállán pihentettem a fejem. Danit nem zavarta, mivel tudta, hogy kivagyok a sok piától és én Harryt szeretem. Közben Niall és Nia is elmentek táncolni.
  - Azt hiszem mi megyünk.-mondta Zayn.
  - Mi ilyen hamar? kérdeztem.
  - Pezz túl sokat ivott és nincs jól, de találkozunk a szállodában. Sziasztok.-Pezzt az ölébe vette.
  - Sziasztok.-köszöntünk egyszerre el tőlük, majd eltűntek a tömegben.
  Hát ha már mindenki megy akkor gondoltam szólok a többieknek, hogy mi is menjünk, először Louisékhoz mentem, ők is azt mondták, hogy jönnek, majd Nialléket kezdtünk keresni, de nem találtuk meg sehol sem őket. Így visszamentünk az asztalunkhoz.
  - Megyünk?-kérdezte Liam.
  - Igen.-válaszoltuk kórusban.
  Liam és Dani is felállt én pedig már alig tudtam járni, a sok piától. El is hasonló helyzetben volt és őt Louis tartotta, hát igen ilyenkor bezzeg nincs itt Harry, de hol lehet.
  - Hol lehet Harry?-kérdeztem.
  - Szerintem már rég otthon szunyál.-mondta Lou röhögve.
  - Lehet.-én ismét botlottam egy hatalmasat, ha Liam nem kap el tuti, hogy orra bukom. A többiek csak nevettek, hát köszi srácok. Liam a derekamat fogta így nehezen, de sikerült kimennünk a klubból. ű
  Taxiba ültünk és hazavitettük magunkat, Liam kifizette majd kisegített. A lift felé indultunk. Szép lassan meg is érkeztünk. Megöleltem Danit és Liamet, az utobinak meg is köszöntem, hogy nem hagyott elesni. Majd Elt és Louis is magamhoz öleltem. Jó éjt kívántunk egymásnak majd a szobánk felé siettem.
  Nő és férfi hangokat hallottam bentről, ami eléggé furcsálltam. Hiszen ez a mi szobánk, annyira hülye nem vagyok. Benyitottam és nem akartam hinni a szememnek. Ez nem lehet igaz. Miért? Miért pont velem történik ilyen? Harry az ágyon volt Taylor pedig rajta, nem is vették észre, hogy bent vagyok én pedig kirohantam az ajtón és leültem a földre, majd zokogni kezdtem. Az újságoknak igaza volt, Harry nem olyan amilyennek én ismerem, az csak egy álca...és most itt leszek vele egy hónapig összezárva... nem én nem akarom ezt... nem bírnám ki... képtelenség lenne.
  Összeszedtem magam, de még mindig sírtam... megálltam Louis és El ajtaja előtt, bekopogtam. Louis nyitott ajtót egy száll boxerben, nem érdekelt semmi és senki sem szorosan hozzábújtam...
  - Úr Isten Zo, mi történt?-kérdezte aggódóan, mire El is megjelent.
  - Zo, mi a baj?
  - Harry...-zokogtam.
  - Micsinált?-kérdezte Lou.
  - Meg-megcsalt...
  - MI?-kérdezték egyszerre. Majd leültettek az ágyra és mellém ültek.
  - Amikor mentem a szobánk fele hangokat hallottam, először csak azt hittem, hogy képzelődök, de nem mert amikor benyitottam Taylorral hancúrozott az ágyban.....-zokogtam.
  - Már megint ez a liba? Ennek teljesen elment az esze?-akadt ki Lou.
  - Fáj...
  - Tudom, drágám...-ölelt át El.
  - Miért csinálta ezt velem?
  - Ki fogom deríteni, és jól beolvasok neki az már biztos.-morogta Lou.
  - És én hol fogok ma aludni?
  - Itt, elég nagy az ágy elférünk rajta hárman is, holnap pedig bérelünk neked egy külön szobát.-jelentette ki Louis.
  - De mi lesz veletek?-kérdeztem.
  - Zo, itt maradsz és kész.
  El adott egy pizsit, felvettem majd befeküdtem az ágyba... ismét zokogni kezdtem Louis pedig átölelt hátulról, mivel El azonnal el is aludt ahogy lefeküdt. Jól indul ez a turné is.....
 


(Bocsánatot kérek azoktól akik szeretik Taylort, én személy szerint ki nem állhatom. Szóval bocsi.)

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jo lett csak na szomoru es baszus ez a Tay aaaaaa felrobbanok azon nyomban felpofoztam volna :)) siessss :))) nagyon varom a kovit :)
    Henixx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, sietek... Holnapra ha összegyülnek a komik és pipák fel is teszem. Csak találjam ki pontosan, hogy mi is legyen:D Én is ne aggódj... csak na azért egy fiú nem üt meg egy lányt normális esetben

      Törlés
  2. my good! siess kérlek! Taylort én is utálom amiatt amit Harryvel tett a valò életben is.. szóval nem kell bocsánatot kérned tőlem személy szerint.. csak annyit akartam h gyorsan kérlek köviit!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, azt a végére csak kedvességből írtam oda, én sem bírom ne aggódj és pont azért amit Harryvel tett. Szerintem holnap hozom is. Ha van kedved csatlakozz a FaceBook csoportomba. Az oldal szélén megtalálod:D

      Törlés
  3. imádom *---* kövit gyorsan *--*

    VálaszTörlés