2013. augusztus 11., vasárnap

12. Akarsz vagy sem, velünk jösz!

  Sziasztok! A mai napomat is boldoggá tettétek, hiszen lett egy új követőm és már majdnem 900 látogatóm van. Köszönöm nektek. Boldog vagyok mert veletek új barátokra tehettem szert. Na de ezt majd megbeszéljük a csoportban. Nem húzom az időt, itt az új rész. Jó olvasást. A következő rész egy feliratkozó, 4 komi és 5 pipa után jön.
                                                                  Puszi!




  Lassacskán egy hete vagyunk együtt Harryvel. Nagyon boldog vagyok, hiszen végre minden csodás az életemben. A bátyámmal élek, új barátokra tettem szert és egy Igaz Szerelemre is. Mi kell ennél több? Talán egy kis nyugalom? Hát igen arra szükségem is lenne, hiszen ahányszor csak az utcán sétálok, rajongók támadnak le vagy fotósok esetleg riporterek akik a Harryvel való kapcsolatomról kérdezősködnek. Legtöbbször tovább megyek, de van, hogy úgy felidegesítenek, hogy elküldöm őket melegebb éghajlatra... amire nem vagyok büszke, de miért kell nekik mindent tudniuk? Az embernek magánéletre is szüksége van... Ez az ami egy olyan lánynak mint én sosem lehet. A bátyám híresség és a pasim is... hát pápá normális élet.
  A legtöbb randijainkat eldugott helyen töltsük, hogy kettesben lehessünk, vagy csak elküldjük a fiúkat és otthon. De amint kilépünk a házból, letámadnak minket... Hazza mindig próbál engem megvédeni, de nehezen sikerül neki... mivel nem lehet mindig mellettem... neki is vannak kötelezetségei, ahová én nem mehetek vele.
  Az internet tele van a képeinkkel, ahol kézen fogva sétálunk, vagy csókolózunk vagy csak egymás mellett állunk... minden egyes lépésünket figyelik. A múltkor a kukában találtunk rá egy lesi fotósra, pontosabban én találtam rá és egy jó nagyot sikítottam. Mire mind az öten mellettem termettek, majd kikapták a gépet a kezéből és kitörölték a képeket.
  A fiúkkal a kapcsolatom egyre jobb és jobb lesz. Liamet már szinte úgy nézem mintha az apukám lenne, nagyon megszerettem és mindig kikérem a véleményét ha valamiben nem tudok dönteni. Ő persze szívesen segít nekem. Niallt is nagyon bírom, de kevés időt tölt itthon mivel Niaval van, de vele is nagyon jóba vagyok. Zayn, hát róla mit is mondjak. Ebben az egy hétben azt hiszem bepótoltuk az elmaradt 3 évet. Sokat nevettünk, elmesélte nekem az életét amíg én nem voltam mellette és én is meséltem neki a miénket. Visszakaptam a bátyámat, és mellé még egy új bátyust is kaptam aki nem más mint Lou. Nagyon közel kerültem hozzá, mindent elmondok neki, és ő is mindenben segít nekem. Mint egy testvér. Megért, sosem von felelőségre, hogy miért csináltam így és miért nem úgy. Amikor szomorú vagyok, akkor ő a hátamnál terem és megölel, én meg mindig ugrok egyet mert sikerül neki rám hozni a frászt, amin ő jókat nevet. Hát mit is mondjak marha vicces. Harryről meg csak annyit mondok, hogy SZERETEM!
  A lányokkal is sokat beszéltem. Igen pár napja számon kérték tőlem, amit a medencés bulin láttak. Ilyen kérdéseket kaptam "Mióta vagytok együtt? Miért nem szóltál nekünk? Szereted? Mi történt azon a randin? Mióta érzel iránta többet?". Lassan mindegyikre sikerült válaszolnom. Elmeséltem nekik a randinkra és az, az utáni napot, amit szomorúan hallgattak, majd az estére tértem, amikor elmondta nekem, hogy szeret és én is elmondtam neki... itt már hatalmas vigyor kerekedett a szájukra.
  Nia nagyon kedves és aranyos lány. Jóba lettünk, csak ő a legtöbb idejét Niallel tölti, de amikor nem akkor velem és a lányokkal. Dani, nagyon sokat tanultam tőle. Megtanított táncolni, igaz tudtam de már sokkal jobban megy. Divat tanácsokat is kértem tőle és abban is segített. Sokat mesélt a kapcsolatáról Liammel, amit én szívesen hallgattam. Perrie, ő nagyon a szívemhez nőt, de nem csak azért mert ő a bátyám barátnője és szinte pont olyan mint Zayn, hanem mert aranyos és nem is kívánhatnék jobb barátnőt Zaynnek mint Perriet. Igen Elt hagytam a végére. Benne találtam rá a legjobb barátnőmre. Szinte mindent együtt csinálunk. A legtöbb időnket együtt töltjük. Amikor a fiúknak fotózásuk vagy próbájuk van a lányok mindig átjönnek és tartunk egy csajos napot. El sokszor alszik nálunk és nem Louis miatt hanem miattam, amin persze Louis mindig bevágja a durcit, de mi két oldalról nyomunk az arcára egy puszit, amivel kiengeszteljük. Velük lett a legjobb a kapcsolatom, talán mert El pont olyan mint Lou csak lányba. Imádom őket.
  A minap pont egy kávézóba voltunk Elel és Perrievel, amikor egy lány rám esett, mivel egy bunkó meglökte. Bocsánatot kért, de nem volt miért hiszen nem ő a hibás. Mondtuk neki, hogy foglaljon helyet mellettünk, ő bele is egyezett és mind a hármunktól autogramot kért. Hatalmas 1D és Littel Mix rajongó. Kiderült, hogy Emmának hívják, jót beszélgettünk és eldöntöttünk, hogy hamarosan vásárolni is elmegyünk. Számot cseréltünk majd hazamentünk, ahol már vártak ránk a többiek. Boldogan huppantunk a barátaink ölébe és köszöntöttük őket egy egy apró csókkal.
  A mai napot egyedül töltöm. A fiúknak próbájuk van, mivel hamarosan megjelenik az új videoklipjük, ahogy a Littel Mixnek is. Dani táncol, Nia dolgozik. El pedig Párizsban van fotózáson. Az egész napomat azzal töltöttem, hogy a Tv-t bámultam. Majd este gondoltam, hogy csinálok a fiúknak vacsorát mire kész lettem meg is jöttek.
  - Szia Zo!-köszöntek én pedig, kirohantam a konyhából, egyenesen Harry nyakába, majd sorra a többiekébe is.
  - Sziasztok!
  - Hiányoztunk?-kérdezte Lou hatalmas mosollyal az száján.
  - Igen, nagyon... az egész napot magamba kellett töltsem... senki sem ért ma rá...de most már boldog vagyok, hogy itt vagytok.-nyomtam egy puszit az arcára.
  - Én nem is kapok?-biggyesztette le a száját Hazza.
  - Dehogynem!-nyomtam egy puszit a szájára.
  - Fújj, gondoljatok azokra is akiknek most nincsenek itt a barátnőik.-morogták a többiek.
  - Bocsi srácok!-mosolyogtam rájuk. -Ki éhes?
  - Én!-kiáltott fel Niall.
  - Honnan gondoltam?-nevettem.
  Mindenki leült, majd eléjük raktam a spagettit. Mindenkinek nagyon izlet, pedig én nem vagyok valami nagy konyha tündér, de ha azt mondják, hogy jó akkor elhiszem nekik, ugyanis nekem nem szoktak hazudni, vagyis remélem, hogy így van. Liam felajánlotta, hogy elmosogat így a fiúkkal kimentünk a nappaliba. Lassan a lányok is megérkeztek, El kivételével. Szegény Lou. Nagyon megsajnáltam így odamentem hozzá az ölébe ültem és szorosan megöleltem, amit ő azonnal viszonzott.
  - Haver nem kell így nézned, tudom, hogy ő a tiéd.-nevetett Lou.
  - Igen ő az enyém, húzott vissza magához.
  - Hé, ne szakítsatok ketté, lécci.-nevettem. -Én pedig csak téged szeretlek, a többiek csak barátok, nem kell féltékenynek lenned.-pusziltam meg az orrát.
  Lassan Liam is kijött a konyhából, Danivel együtt, ők is helyet foglaltak közöttünk,majd csend támadt, amitől én kezdtem megijedni Ilyenkor általában mondani szeretnének valamit.
  - Kivele!-törtem meg a csendet.
  - Ugye tudod, hogy két nap múlva kezdődik a turnénk?-kérdezte Liam.
  - Igen tudom, és mit akartok mondani?
  - Hát, tudod, már az interjúban is mondtuk neked, hogy te is velünk jössz.-tette hozzá Zayn.
  - De srácok, én mégis mit keresek ott? Nem illek oda. Inkább itthon maradok.
  - Húgi ez eszedbe ne jusson.
  - És egyedül hagynál engem?-szomorodott el Harry.
  - Nem, dehogyis. Csak én nem illek oda.
  - És egyedül szeretnél maradni 1 hónapra?-kérdezte Lou.
  - Ezt, hogy érted?-néztem rá.
  - Hát a lányok is velünk jönnek, te magadba maradná ebben a hatalmas házban?
  - Mi? De mi lesz a fellépésekkel, tánc próbákkal, munkával, fotózással?
  - Szabit vettünk ki.-jelentették ki a lányok.
  - Csodás. Akkor nincs más választásom, mint, hogy én is veletek menjek turnézni.-mondtam, mire mindenki ordítani kezdett, majd rám vettették magukat.
  - Hurrá!
  - Akkor irány pakolni!-mondta Harry.
  A lányok és mindenki más már bepakolt, csak én maradtam. Hazza velem jött és segített a pakolásban, hát igen a ruháim nagy részét ő választotta ki. A kedvenceit, de nem bántam hiszen nekem is tetszettek. A pakolással hamar végeztünk. Harry azt mondta, hogy megy lezuhanyozik, azután pedig jön vissza.
  Én addig felnéztem a Twitter-re. Sok képet töltöttem fel a fotózásról. Igen végül modelkedni kezdtem, de Hazza csak úgy egyezett bele, ha ő is ott lehet velem. Mindenki nagyon szépeket írt a képeimhez, boldog voltam, majd hírtelen egy ablak nyílt fel. Emma küldött egy oldalt. "Ezt azonnal nézd meg"-hát jó kinyitottam.

                         
                   

                        Harry Styles és Zoey Malik, együtt vannak?



     
 Egy hete még azt nyilatkozták, hogy csak "barátok". A napokban pedig kézen fogva sétálgatnak, itt ott elrepül egy egy puszi/csók is. A barátok mióta csinálnak ilyet? Szerintünk, már az interjú napján is együtt voltak, csak titkolták, eddig jól is ment nekik, de most lebuktak és innentől minden egyes lépésüket figyelni fogjuk. Vajon mi fog kisülni ebből a kapcsolatból? Boldogok lesznek? Vagy Harry ezt a lányt is megfogja csalni mint az összes többit? A fiúk hamarosan turnézni mennek. Tudomásaink szerint a lányok is velük tartanak, vajon Harry kordában tudja majd magát tartani kedvese előtt vagy ismét összetöri a barátnője szívét? Minden kiderül hamarosan.

  Hát ez nem lehet igaz! Mi a fenéért írnak ilyen hülyeségeket? Harry sosem csalna meg engem. Igaz? Ő nem lehet olyan amilyennek leírják, hiszen én egy teljesen más énjét ismerem. Vagy ezt az énjét csak nekem mutatja és valójában a sajtónak van igaza? Remélem nem így van.

ZoeyMalik: Ez hülyeség Emma, egy szavát sem hiszem el.
EmmaWoods: Lehet, de az is lehet, hogy igaz... vigyázz magadra Zo. Nem akarom, hogy majd összetörj.
ZoeyMalik: Nyugi Em, nem fogok erős vagyok én. :D De most megyek mert Hazza mindjárt jön. Puszi.
EmmaWoods: Úgy legyen. Oké, Puszi.

  Dühösen léptem ki Twitter-ről és zártam le a gépem, de le kell nyugodnom hiszen Hazza mindjárt itt van és neki nem akarom ezt megmutatni... majd lássa magától... Vettem egy mély levegőt majd pizsimbe bújtam és közben Harry is megérkezett. Amikor megláttam egy száll boxerben minden dühöm elhagyott és boldogság járta át a testem. Szorosan magához ölelt, majd a nyakamat kezdte puszilgatni. De én az ajkára vágytam és meg is szereztem magamnak. Majd az ágyhoz mentem és bebújtam, Ő mellém dőlt majd hátulról átölelt.
  - Jó éjt, szerelmem.-nyomott egy puszit a hajamba.
  - Jó éjt Harry. 

9 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Hát ha így haladunk akkor lehet éjjel írni fogok :))

      Törlés
  2. Nagyon jo lett :))) kivancsi leszek lehet harry megcsalja vagy mi lesz ...?!.... nagyon varom gyorsan a kovit :))
    Hxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Heni. Az hamarosan kiderűl, hogy mi lesz a turnén, lesz ott sok minden. Szerintem holnap olyan 3 óra fele hozom vagy még ma éjjel. Attól függ mikor lesz kész. :)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett.Imádom a blogod.Csak így tovább.Siess a kövivel. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Zsófi! Holnap 12 óra után hozom még ma vagyis most elkezdem írni, de kétlem, hogy befejezem. De sietek :D

      Törlés