2013. augusztus 11., vasárnap

11. Szeretlek,szeretlek és szeretlek

  Sziasztok!  A kedvem szuper és ezt nektek köszönhetem, a szép komenteknek és a látogatóknak akiknek a száma hamarosan üti a 700-at. Nem hittem volna, hogy két nap alatt ennyit ugrik, de örülök neki. Ez a rész teli lesz boldogsággal és vidámsággal, remélem tetszeni fog nektek. A következő rész 1 új feliratkozó és 3 koment után jön. Remélem gyorsan összegyűl, hogy ne keljen sokat várnotok rá. Jó olvasást.
                                                                  Puszi!




  A csókunk egyre szenvedélyesebb lett. Addig el sem váltunk egymástól, meddig a levegő vétel nem kötelezett rá. Olyan boldog voltam, hogy végre azt mondhatom neki, hogy szeretem... akkor csókolhatom meg amikor csak akarom, csak egyetlen gondunk van a sajtó. De erre most nem akarok gondolni, csak Harryre és az édes csókjaira, amivel elhalmoz. Szorosan magához ölelt és puszilni kezdte a nyakamat. Olyan édes ilyenkor, én a hajába túrtam, mire felnevetett, de nem hagyta abba amit csinált. Majd ismét az ajkaimat kereste... amit persze meg is talált. A nyelve bejutásért könyörgött, amit én szívesen meg is adtam neki. Majd lassan elváltunk egymástól és egymásra néztünk és mosolyogtunk.
  - Szeretlek.-mosolygott.
  - Én is téged, Hazza.-nyomtam egy puszit az orrára.
  - Csak oda kapok?-kérdezte durcisan, mire én felkuncogtam. -Meg állj ezt még visszakapod. -nevetett fel ő is.
  - Én azt hiszem, hogy ledobom magamról ezt a göncöt és keresek valami vidámabbat... és mivel ilyen szét az idő talán úszok is egyet.-mosolyogtam.
  - Segítsek a vetkőzésben?-kérdezte perverz vigyorral a száján.
  - Köszi, de boldogulok egyedül is.-majd felálltam, de Harry magához húzott és szorosan ölelgetni kezdett. -Harry... meg fogok fulladni.-elengedett, majd nyomot egy puszit a számra.
  Én kiléptem a szobából boldogan. Pár órája még a halálomon voltam, most viszont majd kicsattanok a boldogságtól. Az ember azt hinné, hogy hülye vagyok... és hát most komolyan kisírt piros szemek és boldogság? Ez vicces. Sosem pászoltak, de láss csodát most rajtam mind a kettő látható. A fürdőbe mentem, megmostam az arcom hideg vízzel. A szemem kezdett helyrejönni. Feltettem egy kis alapsminket, majd a vállamra eresztettem a hajam, ami hullámos volt. A gardróbomba mentem, magamra kaptam egy kék bikinit és keresgélni kezdtem a sok ruha között valami "boldog" ruhát.
   Megvan. Egy kék pántnélküli hosszabbított topnál maradtam. A tükörből egy boldog lány nézett vissza.
  Arra lettem figyelmes, hogy nyílik az ajtóm és valaki belép rajta, odasiettem és Harryvel találtam magam szembe, jó alaposan végigmért, majd magához ölelt.
  - Gyönyörű vagy.-suttogta.- De hol a bikinid?-hát igen előjött a perverz énje, de én ezt az énjét is nagyon szeretem.
  - Alattam.-mosolyogtam rá. - Nem megyünk le a többiekhez?
  - Menjünk.-fogta meg a kezem és összekulcsolta az ujjainkat, amit én mosolyogva figyeltem és egy puszival köszöntem meg.
  A lépcső felé haladtunk, majd lesétáltunk a bandához, akik mosolyogva figyeltek minket majd a kezünket. Taps tört ki a szobában, amibe én bele is pirultam. Zaynen azt láttam hogy boldog, gondolom mivel én is az vagyok ő is az. Louisról meg ne is beszéljünk, neki végig ez volt a célja. Niall és Liam csak vigyorgott. Először Lou ugrott a nyakamba, majdnem hátra estünk.
  - Végre!-sikította, mint egy kisgyerek aki épp megkapta a játékot amire mindig is vágyott.-Tudtam, hogy összejösztök.
  - Igen Lou, tudjuk, hogy ez volt a célod, de azért nem szükséges megfolyatnod.-mosolyogtam rá, mire elengedett.
  - Mit szólnátok hozzá, ha ezt megünnepelnénk egy medencés bulival? Áthívhatnánk a többieket is.-kérdezte mellőlem Hazza.
  - Benne vagyunk.-mondtuk egyszerre, ami elég fura volt, de már megszoktam...egymásra néztünk, majd mindenkiből kitört a nevetés.
  A fiúk a telefonjuk után nyúltak és már hívták is a lányokat. Mindenki felment a szobájába átöltözni, kivéve én. Én csak ledobtam magamról a ruhámat és a medence szélére ültem. Hangos nevetésre lettem figyelmes, a fiúk rohantak le a lépcsőn majd egyenesen beleugrottak a medencébe. Én meg bőrig áztam, hát köszi szépen. Majd kiszálltak és rajtam röhögtek.


  Csengettek! Végre itt vannak a lányok, nem én leszek az egyedüli. Hurrá. Az ajtóhoz rohantam és a nyakukba ugrottam, aminek köszönhetően ők is csurom vizesek lettek. Először mérgesen néztek rám, majd elröhögték magukat. A fiúk is ideértek és egy csókkal köszöntötték barátnőiket. Harry mellém állt és hátulról átölelt, először kirázott a hideg, aztán pedig melegség öntött el. Hát igen ez a szerelem, egyszer fent egyszer lent. De én most a csúcson vagyok és ott is szeretnék maradni. Lassan megfordultam és egy puszit leheltem az ajkaira, amibe ő belemosolygott, majd a vállára kapott és a medence felé kezdett velem szaladni. Egyenesen beleugrott velem a vízbe, még levegőt sem volt időm venni előtte. Mikor feljöttünk én köhögni kezdtem, Hazza a hátamnál termett és gyengéden ütögetni kezdte.
  - Sajnálom.
  - Én is.-nevettem el magam és a víz alá nyomtam, majd a nyakába ültem. A fiúk is megérkeztek a lányokkal a karjaikban, akik sikítottak és azzal fenyegették őket, hogy szakítanak velük ha ezt meg merik tenni, de nem igazán érdekelte őket mert csak röhögtek majd a medencébe pottyant 8 személy. Én pedig abban a pillanatban leestem Harry nyakából.
  - Louis! Én tuti, hogy megöllek.-ordítpotta El, ahogy a víz tetejére ért.
  - De nem fogsz drágám.-majd megállt előtte és közeledni kezdett El felé, de ő mielőtt az ajkaik összeértek volna lefröcskölte vízzel. Haha, ezt megkaptad Lou. -Ezt most miért kellett?
  - Mert megérdemelted.-nevetett El, majd mi is nevetni kezdtünk.
  A nap nagyjából így telt, a fiúk mindent elkövettek, hogy az idegeinkre menjenek... és hát valljuk be sikerült is nekik. Nem hagytak minket napozni... hírtelen kaptak fel és rohantak a víz felé... vagy csak lelocsoltak... Kinek nem mennének az idegeire az ilyen viccek?
  Estére a pia is előkerült. Jó sokat ittunk, de nem nagyon látszott meg mivel a hideg víz kijózanított minket. Dj Malik is előállt és kevert néhány számot, amikre jókat táncoltunk. Először a lányokkal később pedig a fiúkkal...
  Niall egy tálca kajával jött ki és kijelentette, hogy az az övé, de figyelmetlen volt, mi pedig megettük a lányokkal, mire a fiúk kergetni kezdtek minket és valljuk be elég könnyen elkaptak, majd ismét a medencében kötöttünk ki. Miután kimásztunk lefeküdtünk a napozó ágyakra, majd a fiúk is odajöttek és mellénk akartak bújni.
  - Parancsolsz?-kérdeztem Harrytől.
  - Nem hiányzok?-kérdezte, miközben mellém feküdt. Én pedig megráztam a fejem.- Mi? Ezt meg hogy értsem.
  - Te ezt komolyan vetted?-nevettem.
  - Nem.
  - Nem, nem.Látom én.-nevettem tovább.-Persze, hogy hiányoztál.-mosolyogtam rá.
  - Akkor adhatok egy csókot?
  - Már kérni akartam.
  Mire ő felém hajolt és megcsókolt. Először gyengéden, majd egyre vadabbul, amit én élveztem, ha tudtam volna, hogy csak ketten vagyunk és nem nyolc kíváncsi szempár figyel minket.

  - Összejöttek!-visították a lányok. Mire mi nevetni kezdtünk.
  - Menjetek szobára.-tanácsolta Zayn.- Nem vagyunk rátok kíváncsiak.
  - Tőlem mehetünk.-jelent meg Hazza arcán az a perverz mosoly amit én annyira szeretek.
  Feltáplászkodott mellőlem majd a kezét nyújtotta és engem is magával rántott. Gyorsan megöleltem a lányokat, akik gratuláltak nekem, és láttam rajtuk hogy várják a részleteket amit hamarosan számon is fognak rajtam kérni. Majd a fiúk jöttek, ők is szorosan magukhoz öleltek, majd Harry a karomért nyúlt, jelezve, hogy ő az enyém, mindenki nevetni kezdett.
  Felmentünk Hazza szobájába. Azt mondta, hogy elmegy zuhanyozni. Hát jó. Addig én elloptam a gépét és felnéztem Twitter-re. A képemet egy csomóan látták és mindenki azt írta, hogy gyönyörűek és, hogy modelkedjek... teljesíteni fogom a kívánságaikat. 
  Lassan Harry is megérkezett egy száll boxerben. Most én mentem be és egy gyors zuhanyt vettem. A hajamat összekötöttem majd belebújtam Hazza egyik pólójába.
  Amikor kiléptem Harry már az ágyban volt, a szemeit csukva tartotta. Szóval elaludt. Csendben mentem az ágyhoz és bújtam be mellé. Ő a karomért nyúlt és magához húzott.
  - Azt hittem, hogy alszol.-mosolyogtam rá.
  - Most már fogok hiszen mellettem vagy.-a mellkasára tettem a fejem, ő pedig átkarolt. -Szeretlek kicsilány.
  - Szeretlek, de ne hívj így.-jelentettem ki.
  Így aludtunk el, kettesben egy ágyban az első közös éjszakánkon amióta együtt vagyunk.......


6 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jo lett:) tipikus harry azok a perverz de megis cuki beszolasok imadom <3 kerlek siesss a kovivel <3
    Henixx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Igen Harry és az ő beszólásai. :)) A kövi rész csak tőletek függ, de én megírom később vagyis megpróbálom és ha összegyült azonnal felteszem :D
      Puszi Eve!

      Törlés
  2. Uh ez nagyon jo lett *-* azthiszem kicsit most mást gondolnak lent mint ami valójában történt xd és várom a kóvit *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anna!
      Örülök, hogy tetszik, és ne gondolj semmi "rosszra" az még nem történt meg... én is várom , hogy a következőt írjam de addig még kell egy kicsit várni, hogy minden összegyüljön
      Puszi, Eve!

      Törlés