2013. október 16., szerda

34. Miért nem mondtátok?

Sziasztok!
Megérkeztem az utolsó előtti résszel is. Már csak a epilógus
van hátra és befejeződött a blog. Remélem nem lett nagyon béna
ez a rész, de nekem nagyon annak tűnik, viszont most csak ennyi 
tellett tőlem. Köszönöm az előző részhez érkezett komikat és a 32
rendszeres olvasómat. Az epilógus is meg fog érkezni a napokban
és ígérem az sokkal jobb lesz ennél a résznél!
Jó olvasást!





  Igaza volt Harrynek, nem volt miért izguljak, a családja tök kedves volt és nagyon örültek annak, hogy hamarosan én is a kis családjukba fogok tartozni, bár eddig is úgy tekintettek rám, de most már igaz is lesz. Anne nagyon kedves volt velem, azt mondta, ha segítség kell bármiben is rá mindig számíthatok és azt is elárulta, hogy nagyon boldog, hogy a fia egy ilyen csodálatos lányt talált magának, akivel boldog... Anyáékat is felhívtam és nagyon boldogok voltak, nem gondolták soha, hogy hamarosan a másik gyermekük is meg fog házasodni. Viszont azt tudják, hogy nekem Harry a legfontosabb az életemben, hogy vele szeretném leélni az életem és ez az álmom most teljesül is.
  Harry minden áron meg akarta nekem mutatni a várost ahol felnőtt, így sétálni indultunk. Kénez fogva szeltük az utcákat. Szinte mindenhol mesélt valamit, hogy ott mi is történt vele. Szívesen hallgattam a történeteit, volt amelyiken nevettem volt amelyiken sírni tudtam volna, de a múlton nem szabad sírni, mindenkinek van olyan pillanata amire büszke, de olyanok is amire nem, amit legszívesebben elfelejtene... Hazafelé jövet hangokat hallottam a hátam mögül, de bármikor hátrafordultam senkit sem láttam...
  Most Harry szobájában fekszem az ágyon kezemben a telefonommal és azon töröm az agyam, hogy felhívjam-e Zaynt és elmondjam-e neki? Nem tudom, hogy mit is gondolna erről, hiszen tudom, hogy az elején nem örült a kapcsolatunknak, de ez már nem csak egy kapcsolat, hanem házasság. Félek attól amit mondani fog, nem szeretnék vele ismét összeveszni... Épp meg akartam nyomni a zöld gombot a neve mellett, mikor El jelent meg a képernyőn. Vajon mit akarhat? Hiszen pár órája beszéltünk. Felvettem.
  - Zoey! - kiabált a telefonba, amitől én egy kisebb szívrohamot kaptam. - Mégis mikor akartad elmondani? - kérdezte türelmetlenül.
  - Neked is szia, El. - morogtam. - Mit mikor akartam elmondani?
  - Ne tedd a hülyét. - mondta már szinte normális hangnemben. - Veletek van teli a nett.
  - Mi? Velünk? Mármint velem és Harryvel?
  - Igen! - ugye ez nem azt jelenti amire én gondolok. Remélem, hogy nem hiszen még senkinek sem szóltunk és ez csak két napja történt, hogy tudhatták meg? A hangok! - szólalt meg a belső énem.
  - El, én sajnálom...
  - Az most nem érdekel. - azt hittem megharagudott, de tévedtem. - Mikor kérte meg a kezed? - kérdezte boldogan.
  - Péntek este. - erre csak egy visítást kaptam válaszul, de mintha a háttérben hallottam volna még hangokat. - Ki vagyok hangosítva? - kérdeztem.
  - Szia Zoey! - hallottam Pezz, Dani és Nia hangját a háttérből.
  - Sziasztok csajok.
  - Mikor akartad nekem elmondni? - kérdezte Pezz mérgesen.
  - Lányok állj. - szólaltam meg mielőtt még valaki leharapná a fejem. - Péntek este történt minden, még azt sem tudom, hogy kerültünk fel a nettre és ezt inkább személyesen szerettük volna nektek elmondani, nem pedig telefonon.
  - Oké megértjük, de azt tudnod kell, hogy mindenre kíváncsiak vagyunk most azonnal. - Dani.
  - Hallani akarjuk. - visította Nia.
  Szép lassan mindent elmeséltem nekik, az utazásunktól egészen addig amíg megkérte a kezem. Miközben meséltem teljesen úgy éreztem mintha nem lenne senki sem a vonal másik oldalán, annyira figyelmesen hallgatták, hogy szerintem még levegőt sem vettek. Miután befejeztem mindenki egyszerre kezdett el beszélni, aminek az lett a következménye, hogy semmit sem értettem. Megkértem őket, hogy egyszerre csak egy beszéljen... közben Harry is megérkezett, telefonnal a kezében hallottam, hogy valakivel beszél, gondolom, hogy őt a fiúk hívták fel.
  - Gratulálunk és siessetek haza! - kiáltották a lányok, majd letettük.
  - Lányok? - kérdezte Harry, miközben leült mellém.
  - Igen. - sóhajtottam. - Fiúk?
  - Így is mondhatjuk, de csak Lou volt az.
  - Mázlisat, engem négy csaj támadott le, téged meg csak Louis?
  - Azt mondta, hogy téged is fel akar hívni. - az ölébe húzott, majd megcsókolt ezzel a tettével belémfolytva a szót.


Harry szemszöge


  Még most sem tudom elhinni, hogy igent mondott. Életem legnehezebben feltett kérdésére Ő igent mondott nekem. Velem szeretné leélni az életét, pont  mint ahogy én vele. Boldog vagyok, most életemben először teljes szívemből szeretek egy lányt, aki viszont szeretem engem, bármit megtennék érte, nem érdekel, hogy mibe kerülne, nekem csak az lenne fontos, hogy tudjam, hogy örökké mellettem marad. Épp, hogy kiléptem a fürdőből cseregni kezdett a telefonom, Lou volt az.
  - Szia. - köszöntem neki.
  - Ne sziázz itt nekem, inkább azt mond el, hogy mikor akartad volna elmondani nekem, hogy ismét megcsalsz? - durcázott, nem értettem, hogy hogyan is érte ezt az egészet.
  - Hogy érted ezt?
  - Néztél már ma nettre?
  - Nem, miért mi történt?
  - Veled és Zoeyval van tele minden, minden rólatok szól és az eljegyzésetekről.
  - Hogy tudták meg? - gondolkoztam hangosan.
  - Láttak titeket sétálni és kiszúrták a gyűrűt a kezén. - válaszolta lazán. - Mikor kérted meg és nekem miért nem szóltál róla? Hagyod, hogy a nettről kelledjen megtudjam?
  - Louis nyugi már. Pénteken, de te tudtad, hogy meg fogom kérni, csak azt nem, hogy mikor, úgyhogy ne kiabálj velem.
  - De azért illett volna beavatnod, hogy én is tudjam, hogy mikor történik meg... És, hogy ment?
  - Hát eleinte nagyon megijedt, szerintem ugyanazt érezte mint El mikor megkérted, attól félt, hogy szakítani akarok vele, de amikor meglátta a gyűrűt, meg sem tudott szólalni, pár percig csak ült és bámult... Én meg kezdtem azt hinni, hogy nemet fog mondani, de nem mert azt mondta, hogy igen. A feleségem lesz. - mosolyodtam el. Egy kicsit még beszéltünk majd bementem Zoeyhoz, őt is felhívták a lányok és faggatni kezdték... Mivel nekünk indulnunk kell hazafelé, elbúcsúztunk anyuéktól és beszálltunk a kocsiba.


Zoey szemszöge



3 hónappal később


  Azt hittem, hogy Zayn nem fog neki örülni, de be kell, hogy valljam az is megfordult a fejemben, hogy ő jobban örül ennek az egésznek mint én. Ezt persze nem bánom, csak egy kicsit furcsállom. De amióta kiderült, hogy Pezz terhes teljesen megváltozott, semmin sem idegeskedik és mindig boldog. 
  Amint hazaértünk nyolc személy támadott le minket. Igaz, hogy egyszer már elmondtuk nekik, de ők ismét hallani szerették volna, az indoklás pedig az volt, hogy telefonon nem olyan, mint szemtől szembe, így újból elmeséltünk nekik mindent...
  Elnek is kezdetét vette a szerezgetést ugyanis már csak pár nap maradt az esküvőjéig. Amiben csak tudtunk segítettünk neki a lányokkal. Tényleg mindenben, emlékszem, hogy a ruháját két hétig keresgéltük, de végül csak meglett... Nem csak El volt kibírhatatlan, hanem Louis is... Elérkezett a nagy nap és összeházasodtak, gyönyörűek voltak mind a ketten és Harryvel mik voltunk a tanújaik. Csodás volt az utána eltöltött parti is, minden most pedig már ketten vannak összeházasodva a bandából, hamarosan viszont hárman lesznek. 
  Harryvel eldöntöttük végre az időpontot, ami pont a szülinapomra esik. Boldog vagyok hiszen őt kaphatom meg a születésnapomra, az életem legszebb pillanatát fogom átélni azon a napon. Szerintem nem sokan vannak a világon akik a születésük napján házasodnak össze, de én közéjük tartozom... Már a készülődést is elkezdtük. Harryvel szinte mindenben egyet értettünk, de amikor a ruháról volt szó, hát az kikészített idegileg. Sehol sem találtuk meg az igazit, pontosan a mai napig. Ma végre a ruhámat is megtaláltuk, mindenkinek nagyon tetszett, a lányok azt mondták, hogy Harry imádni fogja... Már csak hetek vannak hátra életem legfontosabb napjáig.

4 megjegyzés:

  1. Kedves Evelyne!
    Nagyon jó rész lett és sajnálom, hogy vége lesz a blognak, de tudom hogy még sok fantasztikus blogot olvashatok majd tőled.
    xx Réka S. :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kevdes Réka!
      Nagyon örülök, hogy tetszett. Én is sajnálom, de egyszer mindennek vége lesz... És biztos lehetsz benne, hogy még sok blogot olvashatsz majd tőlem.
      Puszi Evelyne!<3

      Törlés
  2. Wow, a rész az egyszerűen, hihetetlenül jó lett! Viszont annyira kíváncsi voltam El és Louis esküvőjére.. Nem éltem meg, na de nem baj. Lesz Malik baba omg she/he'll break hearts
    És aaawwh Zarry de aranyosak :3 Imádom ezt a párost!:D De.. Annyira rossz érzés, hogy ez az utolsó előtti rész.:l Pedig már annyira beleéltem magamat az egészbe, erre meg mindjárt vége.:c
    Viszont akkor sem szabadulsz meg tőlem, kísérteni foglak téged a komikkal haha :D
    Most már le kell szoknom a siess-ről.. Szóval.. Öhm.. Ja. Ezt a komit nem tudom ellátni egy befejezéssel. Hiányozni fognak az új részek.:( Xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Sara!
      Boldog vagyok, hogy ennyire tetszett és azt gondolod, hogy jó író vagyok(bár nekem ebben vannak kétségeim). Le szerettem volna írni, de ami késik nem múlik, hiszen a legújabb blogomba majd azt is olvashatod ígérem. Zarry hát igen ők nem tudom mit mondjak róluk imádtam velük írni a blogot... Minden rosszban van valami jó, hamarosan új blog és abban Louisnak is nagy szerepe lesz... Annak hogy kísérteni fog a komikkal én csak örülni tudok :DD
      Nekem pedig hiányozni fognak a rész írások!
      Puszi Evelyne!<3

      Törlés